NESHOLDER

Egy innovatív termék, ami segít szépen elrendezni kedvenc kávénk kapszuláit.

NESHOLDER

Egy elegáns, exkluzív, egyedi, kiváló minőségű kézműves munka NESPRESSO kapszulákhoz és más egyéb kompatibilis kávékapszulákhoz.

Szerintünk a képek magukért beszélnek.

Termékeink természetes, törésbiztos keményfából készülnek.
Nagyszerű módja annak, hogy a falon tárolja a kapszulákat.

Az alábbi típusokhoz használható:

Ethical Coffee Company (Esprimo ), LAVAZZA, Gourmesso, Caffe‘ Vergnano 1882, Zuiano Coffee,Bellarom (Lidl), Bestespresso (Pergusto GmbH), Caffé Molinari, Ja!(REWE), Ja! Kaffeekapseln (neue Version 2016), Pellini Caffé, Cap’Mundo, Dallmayr Capsa, Sesibel Coffee, Goppion, Senseo / Douwe Egberts, La Semeuse, LaCoppa, Pressogno, Domino, Jacobs Momente, Velibre, Gut&Günstig (EDEKA), Velibre (NEW-Bio), Café Royal, Saquella Caffé (bar italia), Caffé Cagliari, Fritz Minges, Caffé Negrini, Carte Noire, Coffee Circle,

20 variáció közül válogathatja ki a szín, fa és méret alapján az Ön személyes kapszulatartóját.

ÁRAK

A tartók 4-féle méretben kaphatók: 55, 70, 77 és 98 kapszulákhoz.

SZÍN ÉS ANYAGVÁLASZTÉK.

Mindegyiket egyedülálló módon kézzel készítették a legjobb minőségű fákból, mint pl. tölgyből, akácfából, ébenfából, és zongoralakk fekete/fehérben, csillogó védőréteggel bevonva.

Arra törekeszünk, hogy a legkiválóbb kézműves termékeket kínáljuk Önnek, mindemellett ügyfélszolgálatunk a legfontosabb a számunkra.  A minőséget garantáljuk.  A gyártás során minden egyes természetes keményfát kézzel válogatnak, hogy a legkiválóbb nyersanyagot biztosítsuk a tárolókhoz.

A tartók kemény kézműves munkával készültek, kézműveseink kizárólag a legfinomabb famegmunkálási technikákkal dolgoznak. A válogatott tárolók az értékesség legfontosabb jellemzőit biztosítják az Ön számára. Nagyszerű ár, minőség, tartósság és funkcionalitás… amelyet nem csak ma, hanem a jövőben is imádni fog.

Egyszerűen két csavarral rögzíthető a falra.

1
2
1

CSAVARRÖGZÍTÉS

2

CSAVARRÖGZÍTÉS

RENDELJE MEG MOST!

Valamennyi Nesholder-t Európából szerte a világ országaiba a DHL-en keresztül jól becsomagolva szállítjuk. Mivel ezek nehéz keményfa kézműves munkák, speciális szállítási áraink vannak amely egységesen 1.250 Ft.

VISZONTELADÓKNAK

EGYEDI MEGRENDELÉS ITT

RÓLUNK

Budapest perifériában egy asztalosmunkákkal foglalkozó kis cég vagyunk.

Szeretünk szép és értékes nyers anyagokkal dolgozni. Ezeket az egyedi kapszulatartókat kézzel készítjük el, és ilyen áron ilyen gyönyörű kézműves munkát csak sok idővel és dedikálással tudjunk létre hozni. És ezt szeretnénk Önnek tovább adni. Érzésben és minőségében.

Facility Consulting Kft

email: office@nesholder.com
Tel: +36 209 550 500
Tel: +36 23 632 294
Fax:+361 80 880 40
Edina u. 3
2030 Érd